Drainage Nieuw-Vennep Centrum West

Sinds september leggen wij drainage aan in uw wijk (project Drainage Nieuw-Vennep Centrum West). Het kan zijn dat u last heeft van deze werkzaamheden. Dat vinden wij heel vervelend en daarom doen wij graag iets terug.

Op zaterdag 18 april en zaterdag 25 april organiseren we twee klusmiddagen. Wij nodigen u, en uw kinderen, uit om op een van deze dagen een plantenbak, bijzettafel of insectenhotel te maken! Wij zorgen voor de materialen, voor u is het gratis. Wij zorgen ook dat er wat te drinken klaar staat.

Wij organiseren deze activiteiten op het terrein van Jeugdland Nieuw Vennep aan de Getsewoudweg 2. De activiteiten zijn geschikt voor jong én oud.

Wilt u meer weten over het project Drainage Nieuw-Vennep Centrum West ga dan naar: https://haarlemmermeergemeente.nl/drainage-nieuw-vennep-centrum-west

<p>Schrijf u in voor een van de volgende momenten. <!-- [et_pb_line_break_holder] --><br/><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <br/><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --></p><!-- [et_pb_line_break_holder] -->
Laden...